شهید ابراهیم هادی

  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

عملیات نظم در خانواده(دستخط شهید مصطفی صدرزاده)

28 اردیبهشت 1404 توسط یاری گر شهید ابراهیم هادی
عملیات نظم در خانواده(دستخط شهید مصطفی صدرزاده)

انتشار برای نخستین بار!
دستخط شهید مصطفی صدرزاده…

عملیات نظم در خانواده!
۱_با اعضای خانواده تمام احترام رعایت شود (در اوج محبت)
۲_باید حدقل هفته یک مرتبه برای همسر گل خریده شود
۳_ساعت خوابیدن و بیدار شدن همیشه باید یکی باشد
۴_لباس های شخصی خود را حدقل بشورم
۵_ظرف های داخل آشپزخانه به محض رویت باید شسته شود
۶_هرگونه ریخته و پاش در منزل باید به سرعت جمع آوری شود
۷_باید در خانه همیشه نان تازه باشد
۸_وضعیت لباس فرزند وهمسر باید کنترل شود و زمانی برای خرید ماهانه یا سالانه مشخص شود
۹_بخشی از حقوق به خود همسر داده شود
۱۰_به هیچ وجه سر همسر و فرزند نباید داد کشید
۱۱_دیدار پدر و مادر و فامیل بسیار حساب شده و طی زمان بندی باشد
۱۲_باید برنامه های منزل از یک هفته قبل تنظیم شود
۱۳_باید زمان تفریح همسر و فرزند کامل منظم و مشخص شده باشد

@mesle_mostafa
در ایتا

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

وصیت نامه(شهید عباس عبداللهی )ای که برنگشت

27 اردیبهشت 1404 توسط یاری گر شهید ابراهیم هادی
وصیت نامه(شهید عباس عبداللهی )ای که برنگشت

همسر شهید بزرگوار می فرمایند:

پدرشوهرم وصیت‌نامه‌اش را برده بود تا او بنویسد. وصیت‌نامه را نوشت و در وصیت‌نامه اسم خودش را نوشت و گفت: «اگر من نباشم، امیر به‌جای من کار اجرای وصیت پدرم را انجام دهد». وصیت‌نامه پدرشوهرم را نوشت و تمام کرد و وصیت‌نامه خود را از کیفش درآورد و گفت: «ماشاءالله، چقدر هم مفصل نوشته‌ام!» مرتب حرف پیش کشید تا من وصیت‌نامه را بخوانم.

گفتم: «من وصیت‌نامه را نمی‌خوانم. از وصیت و شهادت حرف نزن.» گفت: «برای زنده و مرده وصیت‌نامه لازم است. الآن تو نیز باید وصیت‌نامه داشته باشی. حتی پدرم نیز الآن باید وصیت‌نامه داشته باشد.» گفتم: «می‌دانم می‌خواهی من وصیت‌نامه را بخوانم، ولی من آن را نمی‌خوانم». الآن با خودم می‌گویم که حیف شد؛ ای‌کاش آن را می‌خواندم. وصیت‌نامه‌اش هم برنگشت. وسایلش را آوردند ولی وصیت‌نامه‌اش نبود.
منبع؛ بلگفا.جنگ نرم

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

شهیدمدافع حرم عباس عبداللهی(با یک توصیه به همسرش پای سفره عقد نشست: هر زمان جنگ با دشمنان اسلام باشد من خواهم رفت مگر اینکه دعا کنید تا جنگ تمام شود).

27 اردیبهشت 1404 توسط یاری گر شهید ابراهیم هادی
شهیدمدافع حرم عباس عبداللهی(با یک توصیه به همسرش پای سفره عقد نشست: هر زمان جنگ با دشمنان اسلام باشد من خواهم رفت مگر اینکه دعا کنید تا جنگ تمام شود).

هو السلام

شهید عباس عبداللهی در منطقه رفیع‌آباد شهرستان مرند از توابع استان آذربایجان شرقی متولد شد. بیست و یکم دی ماه سال 1348 روز تولد کسی است که قهرمان ورزش‌های سه گانه ارتش‌های جهان با کوله باری از تخصص و تجربه در بیش از هفده رشته ورزشی و نظامی بود.

هرجا حضور داشت، خنده و شوخی جزء لاینفک آن جمع بود. از هر راهی که می‌توانست برای جذب جوانان استفاده می‌کرد. با صدای خوبی هم که داشت در هیئت‌ها و کاروان‌های راهیان نور، علاوه بر روایتگری مداحی هم می‌کرد. در بیشتر مداحی‌ها و روضه‌خوانی‌هایش از روضه حضرت زینب و حضرت رقیه (س) بهره می‌جست. حاج عبدالله پدر عباس به دلیل عشق به روضه حضرت ابولفضل العباس (ع)، نامش را عباس گذاشت تا فدایی راه سیدالشهدا (ع) شود.
پس از جنگ تحمیلی هم به عنوان فرمانده گردان صابرین، رویارویی با جدایی طلبان معاند پژاک، در شمال‌غرب کشور را تجربه کرد. پیشقدم نبردها و ماموریت‌های سخت بود. با اینکه یکبار هم خودروش با کپسول جاسازی شده دشمنان، منفجر شد، اما قسمت شهادت در جای دیگری برایش رقم خورده بود و مقدر بود تا در دفاع از حریم ائمه اطهار (ع) شربت شهادت بنوشد.

در هفدهم بهمن ماه 1367 تنها با یک توصیه به همسرش پای سفره عقد نشست: هر زمان جنگ با دشمنان اسلام باشد من خواهم رفت مگر اینکه دعا کنید تا جنگ تمام شود.

با فرزندانش، امیر، اسراء و زهرا مثل دوست رفتار می‌کرد و اکثر نکات تربیتی و اخلاقی از جمله نماز اول وقت و حجاب را در قالب شوخی به آنها یادآوری می‌کرد. این شیوه برخورد و روش تربیتی باعث می‌شد که اطراف عباس پر از جوانان و نوجوانانی باشد که شیفته‌اش بودند.

پس از بازنشسته شدن از سپاه هم آرام و قرار نداشت، در کاروان‌های راهیان نور در اشاعه فرهنگ شهدا کوشا بود، مدتی هم به عنوان نایب رئیس هیأت جودوی استان، فعالیت می‌کرد. تدریس دروس نظامی، رزم انفرادی، انجام حجامت، از دیگر علایق و سرگرمی‌های عباس در این دوران بود.
از دانشگاه امام حسین (ع) مدرک کارشناسی ادبیات دریافت کرد. حاج عباس سعی می‌کرد در همه فنون و مهارت‌ها سررشته‌ای داشته باشد. از تکه کلام‌های ایشان این بود که ان شاءالله بعد از ظهور آقا امام زمان (ع) می‌فرماید هرکس در رشته‌ای تخصص دارد بیاید و هر تخصصی که امر بفرماید من دستم را بالا می‌برم و خواهم گفت من دارم آقا.

در رمضان سال 1393 به مدت یک ماه عهده‌دار محافظت از حرم امام حسین (ع) در کربلا شد و پس از آن برای دفاع از حرم اهل بیت (ع) به سوریه رفت و در سوریه به عنوان مسئول تیم اطلاعات و شناسایی فعالیت داشت و در اعزام اول چهل و هشت روز ماندگار شد و در مرخصی که آمده بود، هنوز مرخصی‌اش تمام نشده به درخواست قرارگاه برای انجام ماموریتی دیگر به سوریه اعزام شد و در این ایام حضور در سوریه خانواده حاج عباس (پدر و همسر و فرزندان) در سوریه به دیدار حاج عباس رفتند و این دیدار خانواده همراه با زیارت حرمین مطهر حضرت زینب (س) و حضرت رقیه (س) شش روز طول کشید.
تا اینکه حاج عباس در بیست و دوم بهمن ماه به همراه دوستش علی سلطان مرادی برای شناسایی به منطقه کفرنساج در شمالغرب درعا اعزام می‌شوند و در نزدیکی تپه‌های جولان در حالیکه از فضای مه غلیظ منطقه به عنوان پرده پوشش و عدم شناسایی و دوری از دید و تیر دشمن استفاده می‌کردند که ناگهان فضای مه منطقه رقیق شده و در نتیجه در دید و تیر دشمن قرار گرفته و با گلوله مستقیم تک تیراندازان گروهک النصره به همراه همرزم خود شهید سلطان مرادی به فیض عظمای شهادت نائل آمده و پیکر مطهرشان اسیر گروه‌های تکفیری می‌شود.

مرقد نمادین شهید جاویدالاثر حاج عباس عبداللهی در گلزار شهدای وادی رحمت در جوار سایر شهدای مدافع حرم تبریز واقع شده است. روحش شاد و راهش پر رهرو باد.
منبع خبرگزاری تسنیم

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خصوصیات منحصر به فرد شهید مدافع حرم صادق عدالت اکبری

26 اردیبهشت 1404 توسط یاری گر شهید ابراهیم هادی
خصوصیات منحصر به فرد شهید مدافع حرم صادق عدالت اکبری

خصوصیات صادق
صادق یک سپاهی همه فن حریف بود. با وجود سن کمش در هر رسته و حیطه ای تخصص داشت. روحیه صادق همچون نظامی ها نبود. علاقه زیادی به گل و گیاه داشت؛ یکی از اتاق های خانه را به گلدان هایش اختصاص داده بود و دائم به آنها رسیدگی می کرد. در رشته های راپل (سنگ نوردی صخره نوردی) غواصی، غریق نجات، قایقرانی، کاراته، راگبی، مربیگری و داوری فوتبال، پاراگلایدر و سقوط آزاد فعالیت داشت و اعتقاد داشت باید آنقدر توانمند باشم که در هر زمینه ای که نظام و اسلام نیاز دارد، بتوانم مؤثر باشم. بسیار شوخ طبع و مهربان بود، حتی برخی اوقات مادرش به او تذکر می داد که در بحث های جدی شوخی نکند، اما او همیشه با شوخ طبعی پاسخ می داد. با کودکان کودک بود و با بزرگان بزرگ! شاید این گونه به نظر بیاید که ریاضت محض داشت و فقط نماز و قرآن می خواند، از دنیا بریده بود، اما صادق این گونه نبود به هر کاری در جای خود می رسید از عبادت گرفته تا تفریحات! چون فردی اجتماعی بود به همین خاطر اکثراً دیر به خانه می آمد و جر و بحث های مادر و فرزندی سر دیر آمدنش بین شان پیش می آمد. خیلی وقت ها شده بود که از پدرش هم پنهان می کردم و برخی اوقات پدرش می خوابید و من هم چنان منتظر او می شدم، با وجود اینکه از خودش مطمئن بودم اما نگران هم می شدم. صادق خشک مقدس نبود، اما به واجباتش هم عمل می کرد مثلاً وقتی روزه مستحبی می گرفت به همه اعلام نمی کرد، چندین بار خانواده دیده بودند که با زبان روزه به استخر رفته حتی برای آنها هم سئوال شده بود که «چرا روزه به استخر می روی؟» گفته بود: «تا اذان کنار استخر بودم و بعد اذان سرم را زیر آب بردم.» همه چیز در زندگی صادق جای خودش را داشت! مانند تمام افراد عادی بود حتی می توانم بگویم برخی زمان ها شده بود که نماز صبح اش قضا شود یا به سختی بیدارش می کردند، اما در مقابل شبهایی هم با خواندن نماز شب با خدا مأنوس می شد. مردم داری را می توانم مهم ترین ویژگی صادق بود. هوش سرشاری داشت و کافی بود تصمیم بگیرد در یک حوزه ورود کند، در کمترین مدت زمان به تبحر کافی دست می یافت و در خیلی از موارد از بقیه اطرافیانش جلو می زد. صادق عاشق خدا بود. ارادت خاصی به اهل بیت(ع) داشت. صادق ذره ای به مادیات ارزش قائل نبود فقط در حدی به دنبال مادیات بود که معاش عادی زندگی اش را تأمین کند و تا لحظه مرگ مادیات نتوانست صادق را به سمت خود بکشاند.

منبع: حوزه نت

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

عشق شهدایی شهید مدافع حرم صادق عدالت اکبری

26 اردیبهشت 1404 توسط یاری گر شهید ابراهیم هادی
عشق شهدایی شهید مدافع حرم صادق عدالت اکبری

عشق شهدایی صادق
صادق کلاً عاشق شهدا بود با اینکه آنها را ندیده بود و ارتباطی نداشت، اما توفیق این را داشت که بعد از آمدن پیکرهای تفحص شده شهدا به شهرمان در قسمت ایثارگران سپاه فعالیت کند و استخوان های پاک و مطهر این شهدا را با همکاری دوستانش در پارچه ها بپیچند و به خانواده ها تحویل دهند؛ تا اینکه به زمانی رسیدیم که پیکر شهدای مدافع حرم به وطن آمدند که در این زمان هم جنازه ها را از فرودگاه ها تحویل می گرفت و کفن و دفن آنها را خودشان انجام می دادند. در بین شهدای دفاع مقدس به شهید تجلایی و هم چنین به طیف شهدای غواص علاقه عجیبی داشتند، وقتی ماجرای شهادت آنها را می شنید بسیار تحت تأثیر قرار می گرفت. از بین شهدای مدافع حرم نیز به آقای محمودرضا بیضایی که اولین شهید تبریزی بود، علاقه داشت. در آن زمان وقتی خبر شهادت ایشان را شنید بسیار جا خورد و من گفتم: «شما که آن قدر آرزوی شهادت دارید با این حال الان شما نمی دانم که باید تبریک بگویم یا تسلیت؟» که گفتند: «من از شهادت ایشان ناراحت نیستم از ماندن خودم ناراحتم که به آن مرحله نرسیدم.» با شهید حاج عباس عبداللهی که در اواخر شهید شدند ارتباط داشتند و به ایشان علاقه بسیار زیادی داشتند و دائما از تکیه کلام های شان استفاده می کردند. در این اواخر نیز با خانواده شهید حامد جوانی ارتباط زیادی برقرار کرده بود، حتی زمانی که شهید جوانی در بیمارستان تهران بستری بود و از ناحیه هر دو چشم و هر دو دست مصدوم و مجروح بود به ملاقاتش رفته بود؛ الان در کنار مزار شهید جوانی صندلی تعبیه شده است که آن صندلی را صادق از انبار اسقاطی سپاه گرفته بود و جوشکاری و بقیه کارهایش را نیز خودش انجام داده بود؛ با این نیت که پدر مادر شهیدان مدافعان حرم در کنار مزار فرزندانشان راحت باشند و خسته نشوند. در روز پدر امسال از سوریه با پدر شهید جوانی تماس گرفته بود و روز پدر را تبریک گفته بود، وقتی آقای جوانی از اوپرسیده بود «از کجا تماس گرفته ای؟» گفته بود: «من از کنار پسرتان حامد با شما تماس می گیرم.» یعنی احساس می کرد که با حامد دوش به دوش ایستاده است؛ صادق خودش شهادتش را احساس کرده بود، آقای جوانی از او پرسیده بود که چه زمانی باز می گردید گفته بود: «دو گروه هستیم که یک گروه برگشته اند و گروهی در حال بازگشتند.» اشاره ای نکرد که خودش هم بر می گردد.

منبع: حوزه نت

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

شهید ابراهیم هادی

جستجو

موضوعات

  • همه
  • امام رضا علیه السلام
  • بدون موضوع
  • شهید ابراهیم هادی
  • شهید حامد جوانی
  • شهید صادق عدالت اکبری
  • شهید عباس دانشگر
  • شهید عباس عبداللهی
  • شهید مصطفی صدرزاده

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس